truiteatre

ORQ. SIMFÒNICA . CONCERT EXTRAORDINARI

Detalles del Evento

  • Artista: ORQ. SIMFÒNICA . CONCERT EXTRAORDINARI
  • Gira:
  • Fecha: 06-05-2021
  • Hora: 19:30
  • Categoría: Conferencia

Descripción

 

“Record, festa i esperança” nou concert extraordinari de la Simfònica

 

  • Liam Bleuse (piano), Raphael Bleuse (violí), Emmanuel Bleuse (violoncel) i Lorena Valero (soprano) seran els solistes d’aquest concert

 

“Record, festa i esperança” és el nom del concert extraordinari que oferirà l’Orquestra Simfònica Illes Balears, el 6 i 7 de maig, al Trui Teatre (19.30 h) i a l’Auditori de Manacor (19 h), respectivament. L’objectiu d’aquest concert és recordar a les persones que ens han deixat d’ençà que començà la pandèmia de la COVID 19; un sentiment d’esperança pel futur i una festa, ja que es compleix un any des que l’Orquestra tornà als escenaris, en maig del passat any, amb el cicle “Sonam per Tu”. 

 

Liam Bleuse (piano), Raphael Bleuse (violí), Emmanuel Bleuse (violoncel solista de l’OSIB) i Lorena Valero (soprano) seran els solistes que acompanyaran a l’OSIB aquesta nit. Liam Bleuse i Raphael Bleuse són dos germans que foren finalistes en el programa de televisió “Prodiges” a França. Liam, amb 16 anys, guanyà el concurs a la categoria d’instrumentació.

 

La soprano dramàtica espanyola Lorena Valero destaca per la seva elevada tècnica vocal i la seva sensibilitat. Perfecta interpretació i veu homogènia en tots els seus registres; Bellíssima veu de timbre particular, amb sensibilitat emotiva i escènica i amb el pas de diferents registres amb gran naturalitat. 

 

Vals Trist” de J. Sibelius; “Concert per a violí, violoncel i piano, mov.1”de L.v. Beethoven; “Lágrimas mías” (el anillo de Hierro) de M. Marqués; “El Bateo, preludi” de F. Chueca; “Tres hores antes del día (la marchenera)” de F. Moreno Torroba; “Tango de la Menegilda (La Gran Vía)” de F. Chueca; “La leyenda del beso, intermedio” de R. Soutillo y J. Vert; “No corté más que una rosa, (la del manojo de roses)” de P. Sorozábal; “Carceleras” (Las hijas de Zebedeo) i la “Revoltosa, preludi” de R. Chapí i “La Boda de Luis Alonso, intermedio” G.Giménez serà el programa que s’interpretarà i dirigit pel mestre titular Pablo Mielgo.

 

Un programa ideal per a tot el públic que es compon de peces d’algunes de les sarsueles més conegudes i fragments d’obres de compositors de gran rellevància com Beethoven o Sibelius. 

 

Les entrades ja estan a la venda amb un preu únic de 5 euros i es poden comprar a través de la web de la Simfònica o de Trui Teatre.

Eventos Relacionados