Diabeticas Aceleradas 'TRANS-PLANTAR'
Monòleg amb en Pep nogera + Cabaret Nadalenc

Diabéticas Aceleradas 'TRANS-PLANTAR' - Trui Teatre

25 y 26 de Diciembre 2017


Precio: 22€ mas gastos entrada anticipada
Precio día del evento: 25€ mas gastos entrada anticipada

Queda prohibido el acceso al recinto portando comida y/o bebidas adquiridas en el exterior.

Compra aquí tus entradas
ticketea

DIABETICAS ACELERADAS "TRANS-PLANTAR"

La darrera producció de Diabéticas Aceleradas ens mostra una faceta més de la capacitat creativa del grup, des de la comèdia grupal, al cabaret esbojarrat, i ara al monòleg vital. La paraula “trasplantar”, títol de l’obra, es converteix en l’eix vertebrador de les successives vides de l’actor. Una sèrie de trasplantaments han fet de la seva vida el que ara, finalment és: trasplantaments de manera de ser, de professió, d’ubicació i el darrer i més important, d’òrgans vitals.

En Pep Noguera ens conta en aquest monòleg, amb l’humor, la ironia i la sàtira que han caracteritzat sempre la seva feina, com ha arribat fins aquí i en aquest moment des del moment de la seva concepció, és a dir, des d’abans de néixer. La música, el transformisme, la rialla, els balls formen part d’aquest monòleg que és al mateix temps una metàfora del viatge col·lectiu que ens ha duit des de finals dels anys seixanta del segle passat als primers d’aquest segle XXI. Es pot anar de metges, prendre antidepressius, fer ioga, feng shui o altres mètodes per estar be o fer el que ha fet Pep Noguera, pujar a un escenari i compartir reflexions, rialles i cançons.


* La venta de entradas por canales que no sean las Taquillas de Trui Teatre conllevan gastos de gestión

El Teatro

La filosofía de la actividad de este nuevo espacio escénico, totalmente reformado y modernizado, es conseguir que el público y los artistas que nos visiten puedan sentirse como en casa.