La Flor Romanial

La Flor Romanial Trui Teatre

08 de Juny 2017


Horari: 19:30hrs

Venta d'entrades :
Taquilles Trui Teatre
Aspace : aspaceib.org

Queda prohibido el acceso al recinto portando comida y/o bebidas adquiridas en el exterior.


Informació sobre l'activitat de teatre:

Vint-i-cinc anys de passió pel teatre. Aquesta és la nostra història al CCEE Pinyol Vermell (ASPACE). Vint-i-cinc anys de superació, d'il·lusions, de capacitat imaginativa, de crear noves formes de participació i de viure amb intensitat les emocions i els reptes que ens ofereix el teatre. Som actors i actrius diferents perquè arribam molt més enllà, amb el nostre esforç especial i la nostra empenta infatigable. Travessam barreres, saltam obstacles, ens atrevim amb l'impossible. I arribam lluny, molt lluny, com els aventurers més intrèpids, amb la voluntat de descobrir nous mons i compartir-los amb tothom. Per això estimam el teatre. Per això, i molt més, el teatre és la nostra gran passió i també la del nostre públic que gaudeix de cada moment de l'obra: entusiasme i passió pel teatre!!

Informació sobre el contingut de l'obra LA FLOR ROMANIAL (Adaptació rondalla per comisió de teatre de l'escola (Guillem Rodriguez, Barbara Suau, Antonia Gonzalez i Cristina Clar).:

Això és un rei que pateix una estrany constipat. Per guarir-lo, només existeix una flor, la flor romanial, que no ha vist ningú mai. El rei envia els seus tres fills a cercar aquesta flor, amb la promesa de donar la corona a qui la trobi. El germà petit, en Bernadet, rep l'ajuda d'unes àguiles que el duen a trobar aquesta flor prodigiosa. Però la gelosia i l'ambició dels altres germans dificultaran que en Bernadet pugui portar la flor a son pare. 

Grup de teatre escolar format per:

Marcos Pleite, Ainhoa Veny, Marc Capó, Guillem Isern, Teresa Canalejo, Julián Vidal, Ana Balaguer, René Gurka, Domingo Velasco, Laura Pujol, Julián Rodado, Juanjo Altube, Maria Caracateanu, Mateu Méndez.

Actors i actrius que col.laboran: LINA MIRA, XAVI NUÑEX, RAFEL RAMIS, MARIA ROSSELLÓ.* La venta de entradas por canales que no sean las Taquillas de Trui Teatre conllevan gastos de gestión

El Teatro

La filosofía de la actividad de este nuevo espacio escénico, totalmente reformado y modernizado, es conseguir que el público y los artistas que nos visiten puedan sentirse como en casa.