Skip to main content

febrero, 2024

EFECTES SECUNDARIS

17feb(feb 17)7:00 pm18(feb 18)6:00 pmEFECTES SECUNDARISCOMPRA TU ENTRADA

Detalles

Jordi, un empresari dedicat a la immobiliària i a la construcció pateix els efectes de la crisi econòmica, i a mes de no haver venut cap pis del darrer bloc que ha construït  també ha perdut molts de doblers jugant al bingo.

Jordi està carregat de deutes, els bancs no li deixen cap préstec i no pot pagar els proveïdors. Per altra banda Paula, la seva dona, que viu dins el seu mon i no li agrada privar-se de res, ignora el que està passant.

Tot això fa que en Jordi visqui en un estat de nervis i ansietat i tengui un comportament que no tendria  en circumstancies normals. Però la inesperadament rep la visita de un cosí seu i la seva al·lota, una parella molt especial que li fan una proposta molt mala d’acceptar però que li pot salvar els seus problemes econòmics. Jordi accepta perquè no li queda mes remei però malauradament no fa mes que ficar-se dins una turmenta de problemes.

I es que ja ho diu  diu la cançó :-Tres cosas hay en la vida, salud dinero y amor y el que tenga estas tres cosas que le de gracias a Diós-. Llavors els problemes venen si per aconseguir els doblers perds l’amor i la salut o viceversa.

 

Com tots sabeu els medicaments a mes de curar tenen efectes secundaris, alguns son negatius i altres positius. En aquesta comèdia dinàmica i trepidant que vos presentem, de damunt el drama que pateixen els seus protagonistes hem volgut treure els efectes positius de la comicitat.

Vosaltres teniu la paraula, o millor dit… la rialla.

COMPRA TU ENTRADA

COMPRA TU ENTRADA

Hora

17 (Sabado) 7:00 pm - 18 (Domingo) 6:00 pm